הכנה: 1. טוחנים הכל במעבד מזון. 2. קורצים קציצות ומניחים על נייר אפייה. 3. משמנים בשמן זית משני הצדדים. 4. אופים על 180 מעלות, הופכים אחרי שמזהיב ומחכים עוד כמה דקות עד שמוכן.
הכנה: 1. לטגן מעט את העגבניות, הרסק והתבלינים. 2. להוסיף מים ולחכות לרתיחה. 3. להכניס את הפסטה, לערבב ולחכות כעשרים דקות.
מרק עגבניות ואורז
מצרכים: 2 כפות שמן זית חצי כוס אורז לאחר שטיפה 800 גרם עגבניות חתוכות 2 כפות רסק עגבניות 1 בצל קצוץ 3 שיני שום כתושות כפית סוכר מלח, פלפל, פפריקה מתוקה 3 ליטר מים רותחים
הכנה: 1. מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את העגבניות, השום, הרסק והתבלינים. 2. מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה. 3. מנמיכים את האש, מכסים וממתינים כרבע שעה. 4. מוסיפים את האורז ומבשלים עוד עשרים דקות עד לריכוך של האורז.
יש לך מתכון ובא לך שהוא יופיע באתר עם או בלי השם שלך?